Reviews

Wij verhuren onze B&B o.a. via Airbnb

Interesse en wil je reservering aanvragen?

Geverifieerde beoordeling
Mooi comfortabel huis, rustige omgeving, met bos erachter. Prima bedden. Prettige ontvangst. Geen probleem als je het huis later wilt verlaten ( mits dit mogelijk is).
Anke
Anke
4. Oktober, 2020.
Geverifieerde beoordeling
Mooie locatie. Zeker een bezoek waard. Uitstekende service. Alles wat je nodig hebt is aanwezig.
Sandra
Sandra
1. Oktober, 2020.
Geverifieerde beoordeling
De Noodwoning is een heerlijke woning voor 2 personen. De ligging is heerlijk rustig en een lekker en zonnig terras, gezellig aan de geiten wei. Veel privacy. Alle voorzieningen zijn voldoende aanwezig. Wij hebben ervan genoten.
Jos
Jos
24. September, 2020.
Geverifieerde beoordeling
This was such a lovely cottage, it was hard to leave. Everything inside is very new and modern, but it's located on an old farm. You are on the edge of town, so it's pretty quiet and a short walk from a forest that's nice to stroll though and the Bels Lijntje bike path. It's very easy to drive or even walk into the center. Rob was a wonderful host, welcoming us at the cottage and his tips were helpful. We would definitely stay here again!
Marie And Brandon
Marie And Brandon
19. September, 2020.
Geverifieerde beoordeling
Mooi afgewerkt huisje, brandschoon, rustige locatie, flesje wijn bij aankomst, voldoende handdoeken, goede bedden.
Anneloes
Anneloes
13. September, 2020.
Geverifieerde beoordeling
De Noodwoning is een hele mooie B&B op een rustige plek in Baarle-Nassau. Je kijkt uit op een weitje met geiten en de bossen. De B&B is een voormalige noodwoning uit WOII en is een paar jaar terug helemaal opgeknapt. Het ziet er gezellig uit van binnen. Loes (dit keer de host) is zeer vriendelijk en behulpzaam. Een hele leuke plek om het bijzondere gebied hier met enclaves te ontdekken.
Marc
Marc
11. September, 2020.
Geverifieerde beoordeling
We hadden met zn vieren een heerlijk weekend in de Noodwoning. Het is een compleet ingericht huisje, aan de rand van het bos en op een kwartier lopen van het centrum. Leuke wandelingen, horeca. Ook fijn: eigen ingang en terras. Superleuk!
Peter
Peter
6. September, 2020.
Geverifieerde beoordeling
Great location, we enjoyed the outdoor privacy and beautiful area!
Virginie
Virginie
24. Augustus, 2020.
Geverifieerde beoordeling
Een erg aangenaam verblijf, helaas is er alleen 'nog' geen oven.
Ian
Ian
14. Augustus, 2020.
Geverifieerde beoordeling
Wij hebben een onwijs leuke tijd gehad in de Noodwoning. Alles wat je nodig heb was er.
Mayra
Mayra
10. Augustus, 2020.